top of page

Group

Public·92 members

La multi ani sofia, de ziua ta


La multi ani sofia
Granville Sangren
Sep 24, 2023

De ziua ta

Hei! de ziua ta, ziua ta, ziua ta eu îți ofer dragostea, dragostea este ziua ta de ziua ta, ziua ta, ziua ta eu îți ofer dragostea, dragostea de ziua ta sunt fericit să îți urez să fii iubit să fiu alături de tine (tine) toată lumea a venit totul este pregătit să-ți ureze numai bine (bine) toți prieteni îți doresc tot binele din lume (hei!). De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. De ziua ta m-am gândit la ceva grandios, magnific, spectaculos. Oricum nu mă costă nimic să mă gândesc. Bonusul de ziua ta reprezintă una dintre cele mai populare promoții la un cazino online. Zilele aniversare sunt unele dintre cele mai așteptate zile din viața fiecărui om. Aparent, nici cazinourile online nu ratează aceste ocazii pentru a le oferi jucătorilor câteva surprize. La multi ani! *** viata ne ofera multe incercari si ne da posibilitatea de a trece prin multe obstacole, astfel de ziua ta eu iti sunt alaturi cu sufletul si iti urez un calduros „la multi ani”. De ziua ta îţi cânt dragostea-mi curată, aşa cum mi-a zâmbit pentru prima dată. Şi-aş dori ca-n orice zi melodia ce-o dăruiesc. Să-ţi spună cât de mult eu te iubesc. În viaţă poate într-o zi. Cărările s-or despărţi, dar dorul meu. Şi-n orice an de ziua ta. La mulți ani de ziua ta! vă dorim tot ce este inclus în acest scurt, dar frumos cuvânt fericire! vă doresc din toată inima veselie, sănătate, succes în muncă și bunăstare familială. La mulți ani! vă doresc fericire și dragoste, ca toate visele voastre să se împlinească! la mulți ani! energie, putere, viteză! Jumătatea mea mai bună 3 sud est & andra. De ziua ta, mămico. Am vrut să‑ţi culeg o floare, şi nu e de folos. Am vrut să‑ţi culeg steluţe. Că‑n zori stelele pier. Viata ne ofera multe incercari si ne da posibilitatea de a trece prin multe obstacole, astfel de ziua ta eu iti sunt alaturi cu sufletul si iti urez un calduros "la multi ani". De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/a de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău! la mulți ani! îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional la mulți ani.

La multi ani sofia

Share the best gifs now >>>. La multi ani, sofia! prietena mea, sofia, sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani! la mulți ani sofia! sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani sofia! Mesaje frumoase de la mulți ani de sf. La mulți ani sofia! sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani sofia! este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! la mulți ani, sofia! Natura-ntreaga azi te felicita, si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, eu iti doresc o viata fericita si visurile dragi sa le-mplinesti! la multi ani fina mea! »». Sarah- premiul i + medalia de aur (punctaj maxim-100p) c. Mara - premiul i + medalia de aur(punctaj maxim-100p) c. Diana- premiul i + medalia de aur (punctaj maxim-100p) b. Maria - premiul i + medalia de aur (punctaj maxim-100p) c. Amalia - ppremiul i + medalia de aur(punctaj maxim-100p) l.

La multi ani sofia. La mulți ani, Sofia!

Draga Sofia, La multi ani! Astazi este o zi speciala, deoarece sarbatorim ziua ta de nastere. In aceasta zi, cu totii ne adunam impreuna pentru a-ti transmite cele mai sincere urari de bine. Tu esti o persoana minunata si importanta pentru noi, asa ca astazi vrem sa iti facem aceasta zi cat mai speciala si memorabila. In fiecare an, ziua ta de nastere este o ocazie de a reflecta asupra tuturor realizarii pe care le-ai avut pana acum si de a-ti exprima recunostinta pentru toate momentele frumoase pe care le-ai impartit cu noi. Ai reusit sa aduci bucurie si zambete in viata noastra, iar pentru asta iti suntem recunoscatori. Ne-am dori sa poti simti cat de mult te iubim si cat de mult apreciem tot ceea ce faci pentru noi. Asa ca, draga Sofia, in aceasta zi speciala, iti dorim sa fii fericita, sanatoasa si implinita. Sa-ti indeplinesti toate visele si sa ai parte de multa prosperitate. Iti dorim sa continui sa fii mereu asa cum esti, o persoana cu inima mare, generoasa si plina de iubire. La multi ani! "Viata este un dar pretios si cu fiecare zi care trece, ai ocazia sa faci lumea mai buna. Tu ai avut aceasta putere de a aduce lumina in viata noastra si speram ca ziua ta de nastere sa fie la fel de stralucitoare si frumoasa ca tine. La multi ani, Sofia!" qkmb23lke53


Miami bici online

https://masterinformatique.store/strategie-ruleta-casino-cazinou-suoerbet/

Program neversea

Mima cuvinte grele

Like

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page