Cześć! Chciałabym podzielić się swoim doświadczeniem w stosowaniu peelingów firmy Totis Pharma https://totispharma.com/pl/catalog/pilingi/. Ostatnio moja skóra ze względu na stres i obciążenie pracą zaczęła wymagać szczególnej pielęgnacji. Dlatego zdecydowałam się na peelingi tej firmy i z całą pewnością mogę stwierdzić, że była to świetna decyzja! Pierwsze co mnie rzuciło w oczy to szeroka gama produktów. Dzięki szczegółowym opisom i rekomendacjom na stronie Totis Pharma znalazłam peeling idealny dla mojego typu skóry. Wszystkie informacje były dostępne w języku rosyjskim, co ułatwiło wybór. Kiedy otrzymałem zamówienie, nie miałem żadnych wątpliwości co do jakości. Opakowanie jest wykonane z dbałością o każdy szczegół, a same peelingi wyglądają, jakby były stworzone specjalnie dla mojej skóry. Stosowanie produktów również spełniło wszystkie oczekiwania – twarz od razu poczuła się odmłodzona i świeża. Szczególnie chcę zwrócić uwagę na przyjemny bonus - naturalne składniki w peelingach. Było to dla mnie ważne kryterium, ponieważ zawsze preferuję kosmetyki naturalne. Efekt po użyciu jest odczuwalny nie tylko natychmiast, ale z każdym kolejnym użyciem staje się coraz bardziej zauważalny.
top of page
Group
Public·132 members
bottom of page